OVER ONS

Wij zijn MIDCAD, we komen uit Amersfoort en ons doel is voor een vaste prijs kwaliteit te leveren zodat u van te voren weet wat de kosten zijn, en wij van te voren weten wat uw wensen zijn.

MID

MIDCAD is opgericht door Ruud van Middendorp. Het doel was (en is nog steeds) om op een eenvoudige en duidelijke wijze het ontwerp tot en met de bouwkundige uitwerken te verzorgen voor u. Daarbij wordt graag een stapje extra gedaan, een verbouwing is immers al spannend genoeg.

 

Studies en loopbaan

VFO Architectuurbureau

Koppert + Koenis (inmiddels Slangen+Koenis)

Ansems Architecten

Studie Architectuur aan de Technische Universiteit in Eindhoven

Studie Bouwkunde aan de HTS te Utrecht

CAD

Een belangrijk onderdeel van de werkwijze is hoe er wordt omgegaan met CAD (Computer Aided Design, ook wel bekend van het programma Autocad, maar dit betekent simpelweg het ontwerpen met de computer).

Alle architectenbureaus werken tegenwoordig wel met cadprogramma’s in plaats van een tekentafel, maar vaak wordt dit nog in ouderwets 2d gedaan. Hierdoor kan het voorkomen dat een gevelaanzicht niet aansluit op een plattegrond tekening.

Wij werken met een 3d bouwkundig programma waarmee dit soort problemen voor het bouwen al worden voorkomen. Ook kunnen wij door het ontwerpen in 3d standaard een visualisatie maken van de nieuwe situatie. Zo heeft u altijd een goed beeld van uw verbeterde woning. Hier kunt u enkele voorbeelden vinden.

Contact

Wij beantwoorden uw mail altijd binnen 48 uur.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?