Ontwerp Dakkapel

Zoekt u een architect of ontwerper voor uw verbouwing? Voor een vaste prijs ontvangt u het ontwerp tot en met de bouwtekeningen van uw nieuwe dakkapel.

Dus wilt u uw woning verbouwen?
Dan ben u bij MIDCAD op het juiste adres!


Persoonlijk gesprek

Met een vrijblijvend persoonlijk gesprek bij u thuis zetten we samen de eerste stap om uw woning te verbeteren. Graag bespreken we dan de mogelijkheden en uw wensen.


Kwaliteit voor een vaste prijs

Bij ons geen addertjes onder het gras: niet onmogelijk veel pakketten met meerprijzen, maar gewoon duidelijkheid. Elk type verbouwing heeft een standaard vaste prijs.


Gratis visualisatie

U ontvangt altijd minimaal één visualisatie van de verbouwing. Daarmee heeft u een goed beeld van de nieuwe situatie en kunt u beslissingen nemen op basis van meer dan een paar lijnen op papier. Wij maken het ontwerp tastbaar.

Hoe werkt het?

Persoonlijk gesprek

Tijdens het vrijblijvend gesprek bij u thuis verkennen we samen de mogelijkheden van de uitbreiding van uw woning. Ook zullen er foto’s gemaakt worden van de omgeving ter voorbereiding van de omgevingsvergunning.

Voorlopig Ontwerp

U ontvangt doorgaans binnen een week het voorlopig ontwerp wat is gebaseerd op de wensen die zijn besproken tijdens het persoonlijk gesprek. Doordat u bij het voorlopig ontwerp een visualisatie ontvangt heeft u een goed beeld van de nieuwe situatie. Er is uiteraard de mogelijkheid om zonder extra kosten het ontwerp aan te passen.

Omgevingsvergunning (welstand)

Het Definitief Ontwerp wordt, indien vereist door uw gemeente, ingediend bij de voor een toets bij welstand. Hierbij wordt gekeken of het nieuwe ontwerp past binnen het bestemmingsplan en de architectuur van uw wijk en straat.

Bouwvergunning

Wanneer het ontwerp is goedgekeurd door de gemeente zal het ontwerp bouwtechnisch worden uitgewerkt. Met deze tekeningen zal de bouwvergunning worden aangevraagd.

Klaar voor de verbouwing

Na het verkrijgen van de bouwvergunning en er een aannemer is gevonden bent u klaar om de verbouwing daadwerkelijk te starten.

Contact

Wij beantwoorden uw mail altijd binnen 48 uur.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?